Dobrodošli v Hiši Rekreacije, kjer sta zdrav duh in telo doma

Hiša rekreacije je dom rekreacije in dobrega počutja. Pri nas najdeš najrazličnejše oblike rekreacije za vse starosti, ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti. Izbiraš lahko med kar sedmimi različnimi skupinskimi vadbami, fitnesom in osebnim trenerstvom. Naši obiskovalci pravijo, da nas odlikuje osebni pristop, prijaznost, prilagodljivost in strokovna ter pozitivna ekipa. Nahajamo se na odlični lokaciji, kjer je poskrbljeno za dovolj parkirnih prostorov.

Lahko se pohvalimo, da smo prvi fitnes na goriškem, ki je v svojih prostorih uredil otroški kotiček, ki bo tvojemu malčku nudil zanimive aktivnosti, od knjig do igrač – tako boš lahko užival v treningu brez skrbi. Našim obiskovalcem nudimo brezplačen prvi obisk in brezplačen osnovni program za samostojno fitnes vadbo.

Za tiste, ki si želite vodeno individualno vadbo pa ponujamo program osebnega trenerstva pod budnim očesom naših trenerjev. Po želji izmerimo in analiziramo tvojo telesno sestavo, na podlagi katere bo tvoja vadba še bolj prilagojena.

Po treningu se lahko okrepčate s sveže pripravljenimi beljakovinskimi napitki v našem shake baru. Spodbujamo druženje naših obiskovalcev in tkanje novih prijateljskih vezi, zato organiziramo skupinske udeležbe na športnih dogodkih (kot so tekaški maratoni) in športne dogodke za naše obiskovalce in tudi širšo javnost (degustacije, tekmovanja, športni dan Šempeter-Vrtojba miga).

Hiša dobrega počutja
Ikona - Hiša dobrega počutja
Velika izbira vadb
Ikona - velika izbira vadb
Za vse generacije
Ikona - za vse generacije
Strokovna ekipa
Ikona - strokovna ekipa
Prehransko svetovanje
Ikona - Prehransko svetovanje
Analiza telesne sestave
Ikona - Analiza telesne sestave
Začetnikom prijazno
Ikona - začetnikom prijazno
Shake bar
Ikona - shake bar
Otroški kotiček
Ikona - otroški kotiček
Odlična lokacija
Ikona - odlična lokacija
Skupinska udeležba na športnih dogodkih
Ikona - skupinska vadba
Brezplačen prvi obisk
Ikona - brezplačni prvi obisk

Spoznaj ekipo

Jernej Kranjc

Osebno trenerstvo, prehransko svetovanje, fitnes, vadba za zdrav hrbet

Jernej je že vrsto let usposobljen inštruktor fitnesa. Strast do gibanja ga je pripeljala v fitnes, ki mu je postal način življenja. Kot osebni trener je odločen, da bo uporabil vse svoje znanje iz področja športa in prehrane za pomoč ljudem pri doseganju ciljev. Jernej se je dodatno usposobil za prehranskega svetovalca, tako da boš z njegovo pomočjo še lažje dosegel zastavljen cilj. Z njim se boste srečevali v našem fitnesu in na vadbah.

V Hiši rekreacije ga boš srečal v fitnesu (svetovalec in osebni trener) in na vadbi za zdrav hrbet. Vadba za zdrav hrbet združuje vaje za krepitev trebušnih in hrbtnih stabilizacijskih mišic za preventivo pred poškodbami in rehabilitacijo po poškodbah. Uporaba pripomočkov: žoge, uteži, elastike,…

Erik Ličen

Osebno trenerstvo, fitnes, cross vadba, telovadba za seniorje

Erik Ličen je profesor športne vzgoje in trener fitnesa. Šport mu je zelo blizu že dolgo časa, saj se v prostem času ukvarja z nogometom ter poučuje plavanje in smučanje. Zadnje čase ga zanimajo metode zdravljenja in preventive, ki temeljijo na lastnem naravnem procesu zdravljenja zato je opravil tudi kineziotaping tečaj ter tečaj masaže. Erik bo vedno poskrbel za strokovnost pri treningih in na vadbah. Pridružite se mu.

V Hiši rekreacije ga boš srečal v fitnesu (svetovalec in osebni trener), na Cross vadbi, ki je oblika krožne vadbe. Izvaja se funkcionalne vaje za moč, gibljivost, koordinacijo, vzdržljivost in moč. Intervalna vadba ter na telovadbi za seniorje, ki združuje vaje za krepitev mišic celega telesa za preventivo pred poškodbami in rehabilitacijo po poškodbah. Vaje so prilagojene starostni skupini.

Matic Bevčar

Osebno trenerstvo, fitnes, cross vadba

Matic se je od malih nog rekreativno ukvarjal z različnimi športi. Ker ga je gibanje veselilo in zanimalo se je odločil za študij na Fakulteti za šport. Najbolj pri srcu sta mu fitnes in borilne veščine, katere tudi poučuje. Na teh področjih se tudi stalno izobražuje.

V Hiši rekreacije ga boš srečal v fitnesu (svetovalec in osebni trener), na Cross vadbi, ki je oblika krožne vadbe. Izvaja se funkcionalne vaje za moč, gibljivost, koordinacijo, vzdržljivost in moč.

Barbara Pavlin

Joga

Barbara se je prvič srečala s športom pred desetimi leti, ko je ustanovila podjetje ki je prodajalo fitnes opremo in športne pripomočke. Obiskovala je različne vadbe in se z leti najbolj znašla pri vadbi joge. V vadbi joge je videla izziv in se podala v šolo bioenergije in radiostezije. Vse to je nadgradila še s šolo ajurvede in joge. Vedno nasmejana in pozitivno naravnana te bo sprejela na recepciji in ti nudila vse potrebne informacije o Hiši rekreacije. Lahko pa jo srečaš tudi na vadbi joge.

V Hiši rekreacije vodi vadbo joge. Filozofija joge je enotnost uma, duše in telesa. Z vajami umirimo miselni tok zato pozitivno učinkuje na telo in duha. Vadba joge se osredotoča na vadbo telesnih položajev oz. Asan in na dihalne tehnike.

Suzana Komel

Telovadba za oblikovanje telesa

Suzana se je prvič srečala z vadbo, ko je živela v Londonu in je zaradi hitrega tempa življenja potrebovala sprostitev. Takrat je prvič začela z redno vadbo Joge. Ko se je po 5 letih življenja v tujini vrnila domov, se je odločila, da naredi inštruktorski tečaj za učitelja joge. Odšla je v Kitzbühel, v Avstrijo, kjer je en mesec preživela v ašramu in tam opravila izpit za učitelja joge.

Poučevati je začela jogo in kaj kmalu so jo pritegnile še druge oblike vadbe. Začela je poučevati tudi pilates, zumbo, spinning in jogo obraza.  Kasneje je k poučevanju vadb dodala še metodo za učinkovito odpravljanje bolečin – Aeq klinično somatiko. Skozi leta je spoznala, da je poleg vadbe za dobro počutje in vitalnosti  pomembna tudi prehrana in svoje svetovanje širi tudi na področju dietetike po tradicionalni Kitajski medicini in zdravih in učinkovitih prehranskih dopolnilih.

V Hiši rekreacije vodi vadbo za oblikovanje telesa, kjer vam bo pomagala, da bo vaše telo z redno vadbo, postalo še lepše in čvrstejše.

Melita Bastjančič

Funkcionalna vadba

Melita Bastjančič je profesorica športne vzgoje, kondicijska trenerka in trenerka fitnesa.

Ima dolgoletne izkušnje na področju športne vzgoje. Poučevala je plavanje, gimnastiko in vodila krožek Zdrav Življenjski slog. Zadnja leta pa vodi različne skupinske vadbe in je osebna trenerka. Vsak trening skrbno načrtuje, saj ji največ pomenijo nasmejane in zadovoljne stranke. Predana, vedno nasmejana, bo poskrbela za pozitivno energijo na vadbah in ti s treningi pomagala, da uresničiš svoje cilje.

V Hiši rekreacije vodi funkcionalno vadbo, s katero boste oblikovali telo, s poudarkom krepitve nog, rok in trupa. 

Sanela Savič Hlede

Pilates

Sanela je energična vaditeljica, ženska, ki obožuje življenje in šport. Že vse od srednje šole  se je  najraje odhajala v naravo kjer je tekla in izvajala različne vaje. Strast do športa jo je pripeljala do odločitve, da postane vaditeljica različnih skupinskih vadb kot so aerobika, zumba, pilates, piloxing, spinning,… Kot dobra motivatorka se trudi, da so njene vadbe zanimive in drugačne hkrati pa prilagojene vsakemu posamezniku in njegovim zmožnostim. Polna energije in dobre volje z diskretnim načinom dela spodbuja vadeče h napredku, saj je njen moto: BELIVE IN YOURSELF AND YOU WILL BE UNSTOPPABLE!

Kaj so povedali vadeči o Saneli:

  • Sanela je zabavna in zelo motivacijska
  • Pozitivna, energična, polna energije in dobre volje. Motivatorka!
  • Profesionalna, energična, dobre volje ☺
  • Včasih se zdi strašno naporno, ampak Sanela poskrbi s postopnim stopnjevanjem težavnosti vaj, da nimam nikoli musklfibra

V Hiši rekreacije vodi vadbo pilatesa. Glavni namen vadbe je krepitev mišic trupa, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti. Pilates ni le telesna vadba, je umetnost koordiniranega razvijanja telesa-razuma in duha.