Dobrodošli v Hiši Rekreacije, kjer sta zdrav duh in telo doma

Hiša rekreacije je dom rekreacije in dobrega počutja. Pri nas najdeš najrazličnejše oblike rekreacije za vse starosti, ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti. Izbiraš lahko med kar sedmimi različnimi skupinskimi vadbami, fitnesom in osebnim trenerstvom. Naši obiskovalci pravijo, da nas odlikuje osebni pristop, prijaznost, prilagodljivost in strokovna ter pozitivna ekipa. Nahajamo se na odlični lokaciji, kjer je poskrbljeno za dovolj parkirnih prostorov.

Lahko se pohvalimo, da smo prvi fitnes na goriškem, ki je v svojih prostorih uredil otroški kotiček, ki bo tvojemu malčku nudil zanimive aktivnosti, od knjig do igrač – tako boš lahko užival v treningu brez skrbi. Našim obiskovalcem nudimo brezplačen prvi obisk in brezplačen osnovni program za samostojno fitnes vadbo.

Za tiste, ki si želite vodeno individualno vadbo pa ponujamo program osebnega trenerstva pod budnim očesom naših trenerjev. Po želji izmerimo in analiziramo tvojo telesno sestavo, na podlagi katere bo tvoja vadba še bolj prilagojena.

Po treningu se lahko okrepčate s sveže pripravljenimi beljakovinskimi napitki v našem shake baru. Spodbujamo druženje naših obiskovalcev in tkanje novih prijateljskih vezi, zato organiziramo skupinske udeležbe na športnih dogodkih (kot so tekaški maratoni) in športne dogodke za naše obiskovalce in tudi širšo javnost (degustacije, tekmovanja, športni dan Šempeter-Vrtojba miga).

Hiša dobrega počutja
Ikona - Hiša dobrega počutja
Velika izbira vadb
Ikona - velika izbira vadb
Za vse generacije
Ikona - za vse generacije
Strokovna ekipa
Ikona - strokovna ekipa
Prehransko svetovanje
Ikona - Prehransko svetovanje
Analiza telesne sestave
Ikona - Analiza telesne sestave
Začetnikom prijazno
Ikona - začetnikom prijazno
Shake bar
Ikona - shake bar
Otroški kotiček
Ikona - otroški kotiček
Odlična lokacija
Ikona - odlična lokacija
Skupinska udeležba na športnih dogodkih
Ikona - skupinska vadba
Brezplačen prvi obisk
Ikona - brezplačni prvi obisk

Spoznaj ekipo

Barbara Pavlin

Barbara Pavlin

Jernej Kranjc

Jernej Kranjc