fbpx
Skupinske vadbe2019-03-03T20:46:13+00:00

Pestra ponudba skupinskih vadb

Skupinske vadbe postajajo vedno bolj uveljavljen koncept. Skupinsko okolje dokazano pripomore k večji motiviranosti udeležencev. Posledično so tudi rezultati takšnih vadb zelo dobri. Skupinske vadbe so odlične za druženje in sklepanje novih prijateljstev. Med našimi skupinskimi vadbami (joga, cross vadba, funkcionalna vadba, pilates, joga in vaje za: seniorje, oblikovanje telesa in hrbet) ki so primerne tako za starejše kot tudi začetnike boste našli pravo zase. Pa še to: da se med vadbami izognemo gneči je število vadečih omejeno.

Če imaš kakršna koli vprašanja v zvezi s prijavo, storitvami, programi ali preprosto želiš stopiti v stik, nas pokliči ali nam pošlji e-pošto. Skupaj bomo poiskali rešitev in začrtali novo pot do tvojega zdravja.

PRIJAVI SE NA BREZPLAČEN OBISK

Funkcionalna vadba

Funkcionalna vadba

Melita Bastjančič

ponedeljek, sreda in petek
od 11.30 do 12.30

ter

torek in četrtek

od 19.00 do 20.00

Vadba za celo telo s katero boste oblikovali telo s poudarkom krepitve nog, rok in trupa.

Telovadba za oblikovanje telesa

Telovadba za oblikovanje telesa

Suzana Komel

ponedeljek in sreda
od 19.00 do 20.00

Vadba je osredotočena na celo telo z namenom krepitve mišic nog, rok, trebuha in hrbta. Vaje potekajo stoje in na blazini.

Zdrav hrbet

Zdrav hrbet

Jernej Kranjc

torek in četrtek
od 20.00 do 21.00

Kako imeti zdravo in pokončno držo? Vaje za krepitev trebušnih in hrbtnih stabilizacijskih mišic za preventivo pred poškodbami in rehabilitacijo po poškodbah hrbta. Uporaba pripomočkov: žoge, uteži, elastike,…

Cross vadba

Cross vadba

Erik Ličen | Matic Bevčar

ponedeljek in sreda

od 6.30 do 7.30

ter

od 20.00 do 21.00

Oblika krožne vadbe. Izvaja se funkcionalne vaje za moč, gibljivost, koordinacijo, vzdržljivost in moč. Intervalna vadba

Telovadba seniorji

Telovadba seniorji

Erik Ličen

torek in četrtek
od 8.30 do 9.30 ure

Kako ohraniti zdravje in vitalnost? Vaje za seniorje so namenjene  krepitvi mišic celega telesa za preventivo pred poškodbami in rehabilitacijo po poškodbah. Vaje so namenjene starejšim, prilagojene so starostni skupini.

Pilates

Pilates

Sanela Savič

torek in četrtek
od 18.00 do 19.00

Glavni namen pilates vadbe je krepitev mišic trupa, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti. Pilates ni le telesna vadba, je umetnost koordiniranega razvijanja zdravega telesa-razuma in duha.

Joga

Joga

Barbara Pavlin

Dobro jutro joga: torek in četrtek
od 6.30 do 7.30

Hatha joga: ponedeljek in sreda

od 18.00 do 19.00

Filozofija joge je enotnost uma, duše in telesa. Joga umiri miselni tok, ki pozitivno učinkuje na telo in duha. Joga se osredotoča na vadbo telesnih položajev (Asan) in na dihalne tehnike.